Univers

Engruna Teatre

Una experiència sensorial per a la primera infància. És una vivència a través de cossos i objectes que es desordenen, s’equilibren i es mouen a través de l’harmonia de l’espai.
La proposta d’univers gira al voltant de l’experimentació, on les actrius són facilitadores de materials i experiències pels infants, i la música i el so en directe formen part de les textures i el joc.
El vestuari havia de tenir reminiscències espacials, però ni les actrius ni el músic són protagonistes i el vestuari tampoc ho havia de ser. 

Per això la proposta va ser treballar amb una gamma de colors i teixits grisos que passen desapercebuts, i alhora ens recorden als colors metàl·lics de les naus i de l’imaginari futurista. Tenen protagonisme les formes, que també són essencials en l’escenografia. Vam buscar unes siluetes assimètriques, que com tota la proposta, busca l’equilibri. I que navega entre l’imaginari de l’univers i el dels samurais, ja que el moviment de les actrius sobre l’escenari és sigil·lós; entre l’actuació, el joc i el ball.