Loops

Engruna Teatre

Loops va ser el meu primer treball d’arts escèniques i va arribar a les meves mans quan ja havia rodat una mica. Les Engrunes van detectar que els hi calia donar una volta al vestuari i em van contactar per fer-ho juntes.

Loops és la història de la Zig i la Zag, dos personates moguts per la curiositat que es troben donant voltes pel molt, i el seu encontre les fa créixer mútuament. Una és la veu de l’experiència, l’altra la de l’experimentadora que emmagatzema totes les noves vivències. El vestuari havia de ser fantasiós i alhora remarcar les grans diferències entre les dues personatges: una jove, l’altra gran, una experimentada, l’altra pura curiositat, una cansada i avançant a pas ferm, però lent, l’altra viva i alegra.

Vam escollir jugar amb els volums dels vestuaris per a remarcar totes aquestes característiques. Per això vam triar uns teixits pesats i amb cos, que ens permetessin crear aquestes formes exagerades.

La veu de l’experiènca ens recordaria a una persona gran, els colors són terrosos, el volum del vestit és a la part de baix per donar la sensació d’anar arran de terra. Els teixits brocats tenen una textura floral que integra la personatge en l’escenografia que l’envolta.

La mirada curiosa és la mirada infantil, plena de llum, de ganes d’aprendre, la mirada innocent i sense prejudici. El seu vestuari és lluminós i colorit. També té volum, però un volum de conte, amb una faldilla curta i ondulada, i unes butxaques protagonistes per omplir d’experiències.